Generalforsamling 2016 i hovedpunkter

Den 4. april holdt vi årets generalforsamling - og den første, siden vi sidste år stiftede bedre Psykiatri Aalborg som en selvstændig lokalafdeling.


Keld Arenholt Christensen 70Formanden igennem vores første år, Keld Arenholt Christensen, kunne ved årets generalforsamling se tilbage på et begivenhedsrigt år.

 > Læs formandens årsberetning for 2015

Han har selv lagt mange kræfter i at få lokalafdelingen søsat med mange aktiviteter, hvilket han har gjort med stor succes.

Men det har også været en stor opgave oven i et krævende fuldtidsjob. Derfor har han valgt at træde tilbage som formand, så der bliver mere luft til både arbejds- og privatliv. Han forbliver medlem af bestyrelsen, hvor han allerede  har flere nye initiativer på vej. 

Lisbeth Larsen 70Stafetten er nu givet videre til Lisbeth Larsen. Hun har stor erfaring som kommunal leder inden for børne- og ungeområdet, og samtidig stor indsigt i det psykiatriske system. Formandsskabet er dermed fortsat i trygge og kompetente hænder.  

Den øvrige bestyrelse takkede den afgående formand for hans store indsats og bød Lisbeth Larsen velkommen i hendes nye rolle. 

Vi glæder os alle til at fortsætte arbejdet det kommende år inden for de rammer, der nu er skabt.