Aktuelt

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

 Kære medlem at Bedre Psykiatri

 

Efter en sommerpause - er vi nu i gang igen i din lokalafdeling, med at tilrette aktiviteter, der har fokus på det at være pårørende til psykisk sårbare.

 

Tirsdag den 10 oktober er det Sindets Dag. I den forbindelse vil i samarbejde med SIND lave et arrangement. Hvad det helt konkret bliver er ikke fastlagt endnu, men du vil modtage et nyhedsbrev med en invitation i god tid inden dagen.

 

Ole Soerensen

 

Mandag den 20 november kl. 19.00 er vi så heldige, at vi har fået Ole Sørensen kendt fra TV som Rebellen fra Langeland, til at holde et oplæg for os i Skærbæk. Så sæt allerede nu x i kalenderen til denne aften. Vi sender også i god tid en invitation ud til dette arrangement.

 

Vi har nu afholdt pårørende café siden september 2016. Vi har på nuværende tidspunkt ca. 6. personer der deltager efter behov og tid. Vi får  rigtig gode tilbagemeldinger fra de personer der deltager. De er meget positive og fortæller, at det giver dem mulighed for at få ”et frikvarter” i hverdagen og mulighed for at drøfte udfordringer med andre pårørende i samme situation.

Husk derfor at der er plads til flere, vi vil rigtig gerne oprette flere grupper, hvis der bliver behov for dette. Cafeen er åben igen onsdag den 30 august kl. 18.30 i Aabenraa Selvhjælp Reberbanen 3 Aabenraa.

 

Har du lyst og energi gi til at yde en ekstra indsats, så har vi altid brug for frivillige kræfter. Jo flere vi er - jo lettere bliver opgaverne løst og jo mere kan vi gøre for hinanden. Fordi - Vi hjælper dig - så du kan hjælpe dine.

 

Hvis du har spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

På lokalbestyrelsen vegne

Anne Marie Pedersen

Lokal afdelingsformand

60 89 51 38

------------------------------------------------------------------------------ 

 

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel?

Så kom og vær med i til at varme op til kommunalvalget 2017. Vi er i Bedre Psykiatri upartisk, men derfor kan vi jo godt have en mening om psykiatrien. Håber at vi også ser dig.

Valg 2017 

 --------------------------------------------------------------------------