Arrangementer

25. oktober 2017: Lyttemøde om psykiatri i Nordjylland

Lyttemoede 554 339

Sammen med fire faglige organisationer har vi inviteret politikere fra Region Nordjylland og Aalborg Kommune til dialog om psykiatrien i den nordjyske landsdel. 

Politikerne bliver på mødet præsenteret for den rå virkelighed blandt patienter og deres nærmeste, når pårørende fortæller om egne oplevelser - både de gode og de dårlige.

Et panel af fire faglige organisationer vil komme med bud på, hvor der bør sættes ind for at sikre bedre sammenhænge, højere kvalitet og mere effektiv inddragelse af patienter og pårørende. Organisationerne repræsenterer medarbejdere i psykiatrien, på bosteder og andre tilbud til psykisk syge.

Idéen med lyttemødet er at klæde politikerne på til at træffe kloge beslutninger på psykiatriens område.  

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Der vil blive serveret sandwich, kaffe, the og vand.

Hvornår: Onsdag den 25. oktober kl. 17.30 - 20.30

Hvor:  Østerport 2, 9000 Aalborg

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail til aalborg@bedrepsykiatri.dk. Helst inden den 18. oktober af hensyn til forplejningen.

> Download invitation og program

Arrangementet sker i et samarbejde mellem Bedre Psykiatri Aalborg og fire faglige organisationer, som har stor berøring med psykiatrien. Arrangørerne bag debatmødet har alle en stærk interesse i en bedre forvaltning af psykiatrien til gavn for patienter, pårørende og de ansatte.

 Logoer 350