Mindfulness for pårørende

 

Hvad kan Mindfulness bruges til? 

Mindfulness er et effektivt redskab til at lade batterierne op og finde det nødvendige overskud til at være pårørende. Mindfulness er en træning i at være i nuet, så det ikke er alle bekymringerne, der får lov at fylde. Det er samtidigt et redskab til at forebygge og håndtere stress.

Undervisning i mindfulness i Bedre Psykiatri henvender sig til pårørende, der ønsker at bevare eller genfinde balancen. Du bliver undervist i teorien bag Mindfulness, træner Mindfulness gennem åndedræt- og kropslige øvelser og møder andre pårørende, der på egen krop ved, hvad det vil sige, at være pårørende. Holdet vil bestå af 10 personer. 

Dit udbytte hænger sammen med, hvor meget du øver dig imellem kursusgangene. Indstil dig derfor på at afsætte tid hver dag til at træne mindfulness.

 

Vi mødes 6 tirsdage kl. 18.30-20.30 på Poppelvej 14, 9000 Aalborg.

Følgende datoer er: 

  • 6. marts
  • 20. marts
  • 3. april
  • 17. april
  • 1. maj
  • 15. maj

 

Tilmelding: 

Tilmeldingen sker via. mailen: frivillig-aalborg@bedrepsykiatri.dk 

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 20 februar

 

Underviseren 

Underviseren,  Anne Mølholm, er certificeret mindfulness instruktør fra Skolen for Anvendt Meditation. Anne er 52 år og mor til tre med hver sin diagnose: (ADHD, Autisme, Skizofreni).

 

Photo Anne Profil 2017 1169 Har du spørgsmål til Mindfulness, så kan Anne Mølholm kontaktes på nedestående mail og tlf.: 

Mail: Anne.moelholm@gmail.com   
tlf.: 71774057