Søskendecafe

Girls 190Psykisk sygdom påvirker hele familien - også søskende. Men   søskende har sjældent adgang til støtte og hjælp, selv om de står i en rigtig svær situation.

Hvis din søsters eller brors sygdom har præget din opvækst har du måske oplevet at blive overset af dine forældre, i perioder hvor sygdommen har fyldt meget.  

Mange søskende oplever isolation, fordi de både i barndommen og senere hen er alene med deres følelser og mangler nogen at tale med, som forstår hvad det handler om.  

I Søskendecaféen kan du møde andre i samme situation og få hjælp til, hvordan du kan støtte din psykisk sårbare bror eller søster og samtidig tage hånd om dig selv.

Søskendecaféen er gratis, og den er åben og uden tilmelding. Du kan komme, når du har lyst  og tid til at være med.  

Ingen aldersgrænse: Man er søster eller bror hele livet, og derfor er caféen uden aldersgrænse. Den er åben for alle unge, voksne og ældre der kender til det at være søskende til en psykisk syg. 

Her er vi 

Vi mødes hver gang til en kop kaffe i hyggelige omgivelser i Rehabiliteringscollege Kraftværket, Poppelvej 14, 9000 Aalborg.  

> Find vej

Sæt kryds i kalenderen

Cafeen er så vidt muligt åben hver anden onsdag i lige uger, og forløber samtidig med vores pårørendecafe

Kommende caféaftener

MAJ: 31/5 kl. 19-21.

Denne aften tester vi konceptet Walk and Talk, hvor samtalerne foregår, mens vi går en rask tur i det grønne. Forskning viser, at der er en positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet i naturen og kognitive processer. Opholdet i naturen og den friske luft aktiverer sanserne, og den fysiske aktivitet giver samtalen en større dybde.

Vi starter som sædvanlig på Poppelvej 14 og går derfra en tur i den skønne Møllepark. Distancen er ikke længere end at alle kan være med. 

Turen foregår i fællesskab med Pårørendecaféen.

JUNI: 14/6 - afslutning på sæsonen.

Kontakt

Har du spørgsmål eller forslag til aktiviteter og emner i vores pårørendecafeer? Kunne du tænke dig at være frivillig cafevært sammen med en af vores erfarne eksperter og på den måde give værdifuld viden og erfaring videre til andre?

Uanset hvad du har på hjerte, er du altid velkommen til at kontakte os:

Linda Hvid 90Linda Lindbøg Johansen
Frivilligkoordinator 
Email:lindboeg26@gmail.com  
Mobil: 2076 7071