Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG I DIT NÆROMRÅDE

Som frivillig i dit lokale område arbejder du sammen med andre frivillige om at sætte psykiatrien på dagsordenen og støtte andre pårørende i deres dagligdag.
Her kan du tilmelde dig som frivillig inden for ét eller flere af følgende områder:

 

Eventmager

EVENTMAGER
Vil du være med til stable de bedste foredrag, events og arrangementer på benene i din by, så tilmeld dig som frivillig eventmager.
TILMELD DIG HER

 

Paaroerendecafe

PÅRØRENDECAFÉ
Vil du være med til at afholde pårørendecaféer for pårørende til psykisk syge, så skal du tilmelde dig som frivillig her.
TILMELD DIG HER

 

Ambassadoer

FRIVILLIG AMBASSADØR
Brænder du for at udbrede kendskabet til vores kampagner, pårørendepakker og andre gode råd, så meld dig som frivillig ambassadør og få tilsendt det seneste materiale, du kan uddele i dit lokalområde.
TILMELD DIG HER

 

Politisk Arbejde

POLITISK ARBEJDE
Har du lyst til at være med til at sætte en bedre psykiatri på den lokale, politiske dagsorden. Så kan du tilmelde dig som lokalpolitisk ambassadør.
TILMELD DIG HER

 

Bestyrelsesarbejde

BESTYRELSESARBEJDE
Vil du tage kampen for en bedre psykiatri i dit lokalområde, så er det her du skal du tilmelde dig som frivillig i en af vores mange lokale foreninger.
TILMELD DIG HER

 

Bisidder

BISIDDER
Vil du gerne kunne bistå og støtte pårørende, når de skal mødes med sagsbehandlere, jobkonsulenter, læger osv., så skal du tilmelde dig netværket for bisiddere. 
TILMELD DIG HER

 

Tovholder

TOVHOLDER
Klik her, hvis du ønsker at afholde samtalegrupper og at skabe rum, hvor pårørende kan dele deres bekymringer, udfordringer og overvejelser ved at være pårørende til en psykisk syg.
TILMELD DIG HER

Pårørendes vilkår

Mere end

½ mio. danskere lider af psykisk sygdom – hver tredje dansker er pårørende

Man kan

blive helbredt for psykisk sygdom. Når de pårørende inddrages, er chancen for at blive rask større