Aktiviteter

Sådan!        

Peter Bang har sagt ja, til at gæste Gentofte Bedre Psykiatri endnu engang. 

Det er igen lykkedes at få tidligere stofmisbruger Peter Bang også kendt som ”manden med arret” til Gentofte med hans dragende og autentiske foredrag.

 

Bedre psykiatri Gentofte byder endnu engang velkommen til Peter Bang ”manden med arret” til endnu et brag af et foredrag.

Peter leverede sidst, sit allerførste foredrag i den københavnske muld med et personligt og meget rørende foredrag som havde et klart budskab, i en udsolgt hal i Gentofte.  

Med sit autentiske foredrag i hånden, rækker Peter Bang ud, for at hjælpe flere.

Peter har taget turen fra omsorgssvigt, vold og overgreb til velstående pusher og hidsig slagsbror. Afsonet i landets hårdeste fængsler, levet det ensomme liv på gaden som hjemløs narkoman og har flygtet fra livet - hele sit liv.

I dag er manden bag arret, den 44-årige Peter Bang, engageret i at hjælpe andre på rette kurs med sit autentiske foredrag ”skyggesiden af en misbruger”. Her får man historierne, hørt de erfaringer Peter har gjort sig, og med mulighed for at kunne stille spørgsmål til manden, de gav tilnavnet pitbull.

Kom og hør Peters personlige historie om det at komme på ret kurs igen efter et turbulent liv, og hvad det var, der gjorde, at Peters livshistorie ikke endte i en rus af stoffer.

 

Så nåede du ikke at få billetter sidste gang Peter Bang gæstede Gentofte, er her endnu en chance.

https://billetto.dk/e/manden-med-arret-skyggesiden-af-en-misbruger-billetter-276545