Aktiviteter

I løbet af efteråret 2017 vil der være 6 pårørendecafeer (se datoer i kalenderen), hvor 3-4 vil være uden tema, hvor vi snakker om det der nu trykkerr.  2-3 vil være med en oplægsholder omkring et centralt tema, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere emnet efterfølgende.

Der er fri adgang for alle pårørende, uanset om man er medlem eller ej, og der er ingen tilmelding til arrangementerne. Se kalenderen for flere detaljer for de enkelte datoer.

 

Vi vil igen i år være at finde ved Stafet for Livet d. 9. og 10. september. Vi har vores stand på Wittenberg Plads, lige udenfor Damparken som sidste år, men I år vil vi også være at finde inde på pladsen, i samarbejde med andre organisationer som Psykinfo og  Socialpsykiatrien og Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune. Deres hold hedder 'En af Os'. Se kalenderen for flere detaljer.

 

Sindets dag d. 10. oktober er også en vigtig dato, hvor vi vil være tilstede til arrangementerne i Haderslev Idrætscenter, igen i samarbejde med forskellige tæt relaterede organisationer. Se kalenderen for flere detaljer.