Unge Team "TEAM BP KALUNDBORG"

TEAM BP KALUNDBORG startede som et unge projekt i maj 2015 i håb om at vi kunne få unge som frivillige. dette har vist sig som et meget aktivt projekt, som virkelig gør en forskel for andre unge. Under en måned efter deres opstart leverede de 4 første der var trænet op deres første foredrag om åbenhed og fik stor ros for deres arbejde af tilhørerne, i Juli leverede de en kæmpe indsats for at fortælle folk om Bedre Psykiatri og Kalundborg afd, her havde de de nået at få lavet deres første Video som kørte i by fest ugen ved vores stand, den kan desværre ikke lægges op da de ikke havde taget højde for medie rettigheder.

 

Team BP Kalundborg startede som et projekt og er nu blevet en stor del af "Bedre psykiatri Kalundborg" set up de er fuldt inkluderet i afdelingen og vil fra næste generalforsamling have deres eget bestyrelses medlem. de har leveret meget arbejde for afdelingen og vi har kun ros til overs for vore 9 unge i alderen 17 til 28 år.

Deres første prestige projekt er en film omhandlende PTSD kan ramme alle og kan ses på nedenstående link, vi skal dog advare mod hurtige klip og voldsomme scener!

 

https://www.youtube.com/watch?v=SxbUH0u9ofc&list=PLjp8_jihaHmiw9EqVXYqUn5K1K4dYySMq&index=1

her er de 2 unge bag filmen.

PTSD Film

Deres nyeste ide er nu klar til at komme ud.

Tanken med dette er at lave et pårørende armbånd til at vise os som pårørende til psykisk sygdom, Belindas design i Bedre Psykiatris 2 hoved farver lilla og grøn. Dette er teamets bud til Åbenhed og nedbrydelsen af tabuet. vi forventer at kunne leverer de steder vi kommer og ved alle vores arrangementer.

Endnu engang tusind tak til vores meget engagerede unge team som virkelig gør en forskel og ikke er bange for at afprøve nye tanker og ideer!

2015 08 10 173700

Lys