expander

Nyhedsbrev

Invitation til kursus i facilitering

Facilitering

Oplever du, at det er en udfordring at styre ordet, når I fx holder pårørendecafé? Synes du, det er svært at sørge for, at alle kommer til orde, og at ingen fylder for meget? Er du usikker på, hvordan man skaber en god stemning til et møde, eller hvordan man sikrer, at nye deltagere føler sig inkluderet i snakken og taget godt imod? Kan du svare ja til flere af de her punkter, så skal du da med på kursus i facilitering.

Kurset henvender sig til frivillige i Bedre Psykiatri, som allerede sidder eller er i rollen som facilitator i en pårørendecafé, samtalegruppe og lignende eller frivillige, som gerne vil i gang med arbejdet som facilitatorer. Der er plads til 30 deltagere og pladserne tildeles efter ’først-til-mølle’ princippet via www.bedrepsykiatri.dk/facilitering

Kom gratis med til kurset

På kurset vil man få konkrete redskaber til de mange aspekter af rollen som den gode facilitator. Herunder den gode velkomst, inkludering af alle deltagere, håndtering af forskellige personligheder og deres følelser og adfærd samt redskaber til at holde fokus i samtalerne og meget mere.

Kurset afholdes lørdag 28. oktober på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S fra klokken cirka 10.00 til 17.00. Det er gratis at deltage på kurset. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no show-gebyr på 500 kr.

Flere informationer om kurset kan fås ved kontakt til Laura Kruse via lk@bedrepsykiatri.dk

Pårørendes vilkår

Mere end

½ mio. danskere lider af psykisk sygdom – hver tredje dansker er pårørende

Man kan

blive helbredt for psykisk sygdom. Når de pårørende inddrages, er chancen for at blive rask større