KOMsammen

Savner du fællesskab med andre unge ?
- så skulle du prøve KOMsammen

"I KOMsammen bevæger vi os eller laver sund og lækker mad sammen. Det gør vi fordi det er en god måde at være sammen og lære hinanden at kende. Du behøver ikke være god i god form eller have store muskler, bare du har mod på at få lidt sved på panden"

De frivilllige arrangerer aktiviteterne så alle kan være med og have det sjovt sammen. Aktiviteerne kan fx være en tur i svømmehallen, kongespil eller sund grillmad - du er med til atbestemme hvad der skal ske.

Prisen for at deltage er typisk 15-30 kr per gang.

Det kan være grænseoverskridende at skulle dukke op den første gang, men de frivillige byder dig godt velkommen og vil gøre alt for, at du hurtigt bliver en del af fællesskabet.

Den første gang skal du komme en time før åbningstid, så du og de frivillige kan vurdere, om KOMsammen er det rigtige for dig.

KOMsammen er for unge mellem 15-30 år.

Alle de unge i KOMsammen kender til følelsen af ensomhed og alle har lyst til at gøre noget aktivt for at komme ud af ensomheden sammen med andre unge.

Du har mulighed for at være anonym og de frivillige har tavshedspligt.

Hvis du er ung og føler dig ensom, men er mere til filmaftner, brædtspil, the og snak er Ventilens mødested måske noget for dig.

Hvis du vil vide mere skriv til info@ventilen.dk eller ring 70 208 308

Klik HER for at komme til KOMsammens hjemmeside, hvor du kan læse mere og finde link til facebookside.

Komsammen

 

 

Gem

Gem