Psykofarmaka – vejen ud af angst og depression?

Tid

tirsdag 27. februar 2018 19.00 - 21.00

Sted

Hyldegårdsvej 42 Ringsted

Beskrivelse

Det siges, at mindst 5 % af alle danskere vil opleve at få angst, og at endnu flere oplever depression eller symptomer på alvorlig stress i løbet af et arbejdsliv. Mange får medicin for at komme sig – men hvad er konsekvenserne?

Kom til foredrag hos Bedre Psykiatri d. 27. februar 2018 kl. 19.00-21.00 og hør mere

Pia Brandt Danborg er uddannet biolog og Ph.d.-studerende ved Det Nordiske Cochrane Center på Rigshospitalet. Her forsker hun i skadevirkningerne ved brugen af psykofarmaka – for de er der.

Til dette foredrag vil hun redegøre for den forskning, hun og hendes kolleger har foretaget på området.

Pias interesse i området er personlig. Hun har selv i mange år lidt af svær og invaliderende angst. Til foredraget vil hun fortælle om, hvordan forskningsresultaterne er en af grundene til, at hun valgte IKKE at tage psykofarmaka for sin egen angst – og hvordan hun overvandt angsten uden brug af medicin. Pia er forfatter til flere bøger, blandt andet en debatbog om, hvordan vi bruger psykofarmaka i dagens Danmark.

Kom og hør mere om, hvad forskningen kan sige om bivirkningerne ved psykofarmaka – og få indsigt i en personlig beretning om at komme igennem angst uden brug af medicin. Tilmeld dig på ringsted@bedrepsykiatri.dk - det er gratis at deltage.

Det foregår:

Tirsdag d. 27. februar kl. 19.00-21.00

Hyldegården

Hyldegårdsvej 42

4100 Ringsted