Arrangementer

 

 

Arrangementer i 2018: 

 

Generalforsamling d. 3 maj - 2018

Bedre Psykiatri - Sønderborg takker for en god og dejlig generalforsamling, hvor alle frivillige i bestyrelsen ønskede at forsætte med deres arbejde, og Helle Feldskov blev genvalgt som formand. 

Til aften havde vi besøg af Henrik Poulsen, som kom og fortalte om sit liv med bipolar - før og efter diagnosen, og om hans mål om at samle penge ind til Bedre Psykiatri ved at vandre Kyst til Kyst stien (130 km) på 30 timer d. 10-11. maj 2018. Har du lyst til at støtte op om hans projekt, så kan du skrive til Bedre Psykiatri - Sønderborgs e-mail: soenderborg@bedrepsykiatri.dk eller ringe til formanden Helle Feldskov på 61548204. 

 

Pårørendecafeer - et tilbud til dig som er pårørende som vil møde andre i samme situation.

                      Paaroerendecafe -kalender

Efter vores success med pårørendecafeer i 2017, forsætter vi tilbuddet i 2018. Vi tilbyder dog et fortroligt forum, hvor du kan møde andre pårørende og udveksle erfaringer og oplevelse med hinanden over en kop kaffe. 

Til de fleste cafeer vil der i starten være et oplæg af forskellige temaer, som kan være med til at hjælpe dig. Af oplæg som vi har haft kan nævnes bl.a. selvskade, krisehåndtering, bipolar m.v. 

Dato, tid, sted og tema for cafeerne, kan du finde i vores kalender

Pårørendecafeerne er et tilbud til alle som er pårørende til en med psykisk sygdom eller som er psykisk sårbar. Det er uanset om du er ven, ægtefælle, søster eller nabo. 

Cafeerne er gratis og der er intet krav om tilmelding. Vi kræver heller ikke at du er medlem af Bedre Psykiatri.  

Vi glæder os til at se dig, og husk at du ikke er alene.

Kærlig hilsen 

Sønderborg lokalafdeling.