Aktiviteter

"Vindue for en forening"   Lemvig                                             

I påskeugen deltog vi i arrangementet "Vindue for en forening" Forretningerne i Lemvig og Thyborøn stillede simpelthen et vindue til rådighed for en forening. Vi, Bedre Psykiatri, fik et flot vindue i Ostehuset i gågaden. Vinduet fik vi pyntet med vores budskab og vi havde i samarbejde med Ostehuset og Peter Mortensen lavet en lille quiz hvor man kunne teste sin viden om psykiatrien og vinde fine gavekort til Ostehuset eller Slagter Peter Mortensen.   

 Ostehuset3

De heldige vindere er her fotograferet i Ostehuset hvor de modtog gavekortene på hver 1000,- kr. Stort tillykke til vinderne. Vi i Bedre Psykiatri vil gerne takke alle der deltog i quizzen og derved viste interesse for lokalforeningen for pårørende til psykisk syge. Vi vil også gerne sige tak til Ostehuset og Slagter Mortensen for støtten og den velvillige indstilling til at være med til at "flage" for en god sag. 

 Quiz 2

Peter Ottesen og Morten Kjærsgaard Mortensen

 

 

Konkurrencen fra frivillighedsdagen

Så er det lille hjertemaleri sendt til vinderen af den konkurrence vi

vi havde på frivillighedsdagen.

Maleri 1

Frivillighedsdag3Frivilligdag2

 Frivilligdag

 

 

 

 

 Psykiatri på Torvet

Psykiatri Paa Torvet 2

Psykiatri på Torvet i Struer lørdag den 8. oktober.

I anledning af Sindets dag havde Struer Kommune valgt at sætte psykiatrien på dagsordenen lørdag den 8. oktober. Vi var med og på billedet ser du vores formand Mette Tandrup Madsen foran vores plads i teltet. Det var en hyggelig dag med mange besøgende - Psykiatriskolen stod for arrangementet og var vært med kaffe/the og kage til de voksne og juice og popcorn til børnene. Der var underholdning af et lille band som leverede dejlig musik på dagen. (se billede herunder).

 Psykiatri Paa Torvet 1

 Psykiatri Paa Torvet 3

 

Foredrag med Forfatter Mette Tandrup Madsen IMG 1796 169X300Skaermbillede 2016 05 07 Kl 19 23 43 232X300

Onsdag den 28.sept. havde foreningen inviteret til foredrag med ovennævnte forfatter (som også er foreningens formand)

Det blev en rigtig god aften med lige knap 40 deltagere, der fik et medrivende foredrag, hvor der blev berettet udfra bogen "Ka` du forstå det hva`?" Der var ikke noget filter og Mette tog tilhørerne med på den rejse, der begyndte for 8 år siden og fortalte fuldstændig ærligt hvor svært det er at være mor og pårørende til en psykisk syg datter. 

Der var stor spørgelyst efter foredraget.

Lone Jakobsen fra bestyrelsen fortalte i pausen omkring pårørendecafeen i Struer og om foreningens arbejde med at opstarte en lignende cafe i Lemvig.

En aften hvor pårørende sammen med den syge/sårbare blev sat i centrum.

 

 

Lidt stemningsbilleder fra Lokalforeningens deltagelse i Frivillighedsdagen i Struer.

Det var en hyggelig dag sammen med rigtig mange fritids- og frivillighedsforeninger hjemmehørende i Struer Kommune.

Vi i Bedre Psykiatri "lokkede" med en lille konkurrence, hvor man kunne vinde et af vores populære hjertemalerier fremstillet af kunstmaleren Hanne Kock.

Den heldige vinder blev Else Nielsen, Malurten 19, i Holstebro. Vi ønsker tillykke.

Billedet herunder, frivillig medarbejder Lone Jakobsen på vores stand. 

Frivillighedsdag

Frivillighedsdagen 2016