Pårørende Cafe

Kaffekop

Pårørende-Café i Struer

Sted: Aktivitetscentret, Skolegade 5A, Lokale 6                                  

Tid: Den første onsdag i måneden. Se invitationen her

Hvad sker der i Cafeerne ?

I cafeen dækker vi bordet med kaffe, te, lidt sødt til tanden og levende lys. Her er der mulighed for at tale med andre, som kender til det at være pårørende til en med psykisk sygdom.

Der vil altid være mindst 2 frivillige til stede. Vi er selv pårørende, så vi kender til problemerne og udfordringerne ved at være i en sådan situation.

Drop-In

Det er ikke et must at være tilstede i hele tidsrummet, du kommer, som det passer bedst ind for dig. Aftenen forløber med samtaler og hygge.

Hvad kan vi hjælpe med?

Her er mulighed for at komme ud med sine sorger og frustrationer i et lukket lokale, men der er absolut også mulighed for at dele glæde og optimisme for ens pårørende.

Vi kan ikke løse problemerne, men vi kan give rum og ører til jer og til hinanden, og det har vi erfaret har en helende virkning, så vi får flere kræfter til at klare hverdagen.

Du er velkommen

Vores motto i Struer Lemvig lokalafdeling af Bedre Psykiatri er at vi alle er Pårørende MED hjertet. Det prøver vi at leve op til, både overfor gæsterne i Cafeen, og i forhold til vores egen situation.

Cafeen2
Fra cafeen i Struer

Velkommen - Vi vil glæde os til at møde dig.

Kærlig hilsen og på gensyn

Lotte, Mette og Lone