Velkommen

Velkommen til Bedre Psykiatri Vendsyssel

- vi hjælper dig, så du kan hjælpe dine!

 

 Aug Okt2012 070

 Siden er under ombygning, så der kan være lidt fejl og mangler. Arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Hvis der er oplysninger i ikke kan finde, er i ALTID velkommen til at kontakte os. Se kontakt-oplysninger under fanen Bestyrelse.

Lokalafdeling Vendsyssel omfatter Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev kommune og er en del af BEDRE PSYKIATRI, der blev stiftet i 1992 og er i dag den største medlemsforening inden for psykiatrien med 12.000 medlemmer. I lokalafdeling Vendsyssel har vi ca. 250 medlemmer.

 

I vor lokalforening, Vendsyssel, arbejder vi for at være et tilbud til alle, der kender et menneske med psykisk sygdom. Det kan således være et tilbud til forældre, søskende, ven, ægtefælle, barn eller kollega. På nuværende tidspunkt har vi åbne cafeer og netværksgrupper for pårørende i Dronninglund, Brønderslev, Hjørring, Sæby, Frederikshavn og Skagen.

Det er vort store ønske, at flere frivillige vil få lyst til at tage et weekend kursus som tovholder, så vi kan opfylde ønsker om at være tilstede i byer som Hjallerup, Hirtshals og Sindal. Al kursusvirksomhed betales af Landsforeningen, Bedre Psykiatri.

 

Et medlemskab af Bedre Psykiatri koster 200 kr årligt. 300 kr. hvis man tilmelder hele familien.

Man kan selv henvende sig til Bedre Psykiatri, eller man kan sende en e-mail til vor lokalforening.

Se kontakt oplysninger under Bestyrelse.

/bliv-medlem/

 

Vi findes også på facebook:

https://www.facebook.com/vendsysselbedrepsykiatri/