Få en bisidder

Det kan være svært at huske og høre det hele når man er i en presset situation, derfor er det altid rigtig godt at have én med når man skal til møder og samtaler med det offentlige. Her kan det hjælpe at have en bisidder med.

En bisidder er netop én, der kan hjælpe dig med at huske hvad der blev sagt – og hvordan det blev sagt. Ligesom en bisidder kan hjælpe dig med at huske de spørgsmål som du har og det du gerne vil vide noget mere omkring.

Sådan får du en bisidder:

Ring til en af vores rådgivere og få en snak om situationen og muligheden for at få en bisidder. Rådgiveren laver et match med en af bisidderne fra korpset.

Bisidderen tager kontakt til dig, og I laver en aftale om hvordan bisidderen konkret kan hjælpe dig på mødet.

På selve mødet vil bisidderen notere, de beslutninger/aftaler der indgås, samt de svar der kommer på spørgsmålene. Dette notat får du.

Efter mødet, vil du sammen med bisidderen samle op på mødet og du får bisidderens opsummering og notat.

Efter bisidderforløbet vil du blive bedt om at lave en kort evaluering. Evalueringen foregår via et tilsendt link, den er anonym og kan ikke føres tilbage til det konkrete forløb.

En bisidder kan IKKE føre sagen eller rådgive.

Ring eller skriv til vores rådgivere - de er klar til at hjælpe dig

71 74 34 91
Ring mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-11.
Åben chattenSkriv til os

Det kan være kaotisk, sorgfuldt og skræmmende at være pårørende til én
med psykisk sygdom. I Bedre Psykiatri har vi mange års erfaring med at hjælpe pårørende, og vi sidder klar til at hjælpe dig - både på telefonen og ved tasterne.