Bliv frivillig lokalt

Som frivillig i dit lokale område arbejder du sammen med andre frivillige om at sætte psykiatrien på dagsordenen og støtte andre pårørende i deres dagligdag.

Her kan du se nogle af måderne, du kan være frivillig på:

Eventmager

Vil du være med til stable de bedste foredrag, events og arrangementer på benene i din by, så tilmeld dig som frivillig eventmager.

Pårørende Café

Vil du være med til at afholde pårørendecaféer for pårørende til psykisk syge, så skal du tilmelde dig som frivillig her.

Frivillig ambassadør

Brænder du for at udbrede kendskabet til vores kampagner, pårørendepakker og andre gode råd, så meld dig som frivillig ambassadør og få tilsendt det seneste materiale, du kan uddele i dit lokalområde.

Politisk arbejde

Har du lyst til at være med til at sætte en bedre psykiatri på den lokale, politiske dagsorden. Så kan du tilmelde dig som lokalpolitisk ambassadør.

Bestyrelsesarbejde

Vil du tage kampen for en bedre psykiatri i dit lokalområde, så er det her du skal du tilmelde dig som frivillig i en af vores mange lokale foreninger.

Tovholder

Klik her, hvis du ønsker at afholde samtalegrupper og at skabe rum, hvor pårørende kan dele deres bekymringer, udfordringer og overvejelser ved at være pårørende til en psykisk syg.

Støt nu

Vær med til at sikre at pårørende får hjælp, støtte og rådgivning. Klik på beløbet du ønsker at støtte med.

Støt Bedre Psykiatri nu.


Husk: Din støtte er fradragsberettiget.

Enkelt donation - vælg beløb
75 kr125 kr200 krAndet…
Månedlig donation - vælg beløb
50 kr75 kr150 krAndet…