Hjælp & Rådgivning – Ring

Ring til os

Hvis du som pårørende til en person med psykisk sygdom har brug for råd og sparring omkring din eller den syges situation, kan vi tilbyde dig en telefonisk samtale med en af vores professionelle rådgivere.

Du bestiller en samtale med en af vores rådgivere ved at ringe til tidsbestillingen. Tidsbestillingen er åben mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 10-11. Når du ringer til os, vil du blive bedt om kort at beskrive din situation og det du ønsker rådgivning om. Herefter vil du få booket en tid, enten samme dag eller kort tid herefter. Hvis der er tale om et kort afklarende spørgsmål eller en henvisning videre kan dette ofte afklares med det samme.
Er alle linjer optaget eller ringer du uden for tidsbestillingen, er du velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren med dit navn og nummer, så ringer vi dig op så hurtigt vi kan. Hvis du har lagt en telefonbesked, forsøger vi at ringe dig op to gange inden for en arbejdsuge. Hvis vi ikke kommer igennem på telefonen lægger vi, af hensyn til din anonymitet, IKKE en besked på din telefonsvarer.


Når du skal have telefonrådgivning, anbefaler vi at du befinder dig et sted hvor du kan være privat og ikke bliver forstyrret. Du kan med fordel have en blok papir og en pen klar hvis du skulle have brug for det undervejs.

Ring eller skriv til vores rådgivere - de er klar til at hjælpe dig

71 74 34 91
Ring mandag, tirsdag eller torsdag kl. 10-11. Her tager vi en kort snak og aftaler, hvornår og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Læg en besked, hvis der er optaget, eller du ringer udenfor tidsbestillingen. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt. 

Støt nu

Vær med til at sikre at pårørende får hjælp, støtte og rådgivning. Klik på beløbet du ønsker at støtte med.

Støt Bedre Psykiatri nu.


Husk: Din støtte er fradragsberettiget.

Enkelt donation - vælg beløb
75 kr125 kr200 krAndet…
Månedlig donation - vælg beløb
50 kr75 kr150 krAndet…