Hjælp & Rådgivning – Skriv til os

Skriv til os

Du kan til hver en tid skrive til os via nedenstående formular, hvis du som pårørende til et menneske med en psykisk sygdom har brug for rådgivning. Henvendelsen vil blive besvaret inden for 5 arbejdsdage. Din henvendelse bliver sendt over en sikker forbindelse. For at vi kan svare dig, skal du skrive din email adresse OG dit mobilnummer. Du vil modtage et link på din mail samt en mobilkode, som du skal anvende for at åbne besvarelsen fra rådgiveren i systemet Sikker@mail. (OBS: Vi gør opmærksom på at mailen med linket, i nogle tilfælde kan ende i spam filteret, tjek derfor dette når du har modtaget mobilkoden).

Hvis du ønsker at blive ringet op af en rådgiver, skal du oplyse dette i henvendelsen og det tlf. nr. du ønsker at vi ringer dig op på samt det tidspunkt der passer dig bedst. Hvis du har brug for hjælp hurtigt, kan du i stedet ringe til Bedre Psykiatris telefonrådgivning i bookingtiden mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-11 og booke en tid hos en af vores rådgivere.

Ved akut brug for hjælp skal du enten ringe til egen læge, alarmcentralen 112 eller den psykiatriske lægevagt.

Tak for din besked. Vi vender tilbage til dig på den kontaktinfo du har angivet. Du er også altid velkommen til at ringe til os eller skrive igen.
Noget gik galt. Prøv venligst igen og kontakt os gerne hvis du fortsat oplever fejl. Tak.

Støt nu

Vær med til at sikre at pårørende får hjælp, støtte og rådgivning. Klik på beløbet du ønsker at støtte med.

Støt Bedre Psykiatri nu.


Husk: Din støtte er fradragsberettiget.

Enkelt donation - vælg beløb
75 kr125 kr200 krAndet…
Månedlig donation - vælg beløb
50 kr75 kr150 krAndet…